LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Κρίθηκε προφυλακιστέος

Στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών προσήλθε σήμερα αυτοβούλως ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Φαίης Μπλάχα, Β .Σ. Έπειτα από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.
Ο Σ εμφανίστηκε στον εισαγγελέα γύρω στις 10.00, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του..............


, κ. Στάθη Καρυδομάτη, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του από τις 8 Απριλίου.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου ανέφερε ότι ο εντολέας του, ο οποίος βαρύνεται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, δεν αποδέχεται τα όσα του προσάπτουν, καθώς υποστηρίζει ότι πρόκειται για ατύχημα.

«Πρόκειται περί ενός ατυχήματος, έναν έντονο καβγά μεταξύ δύο αρραβωνιαστικών, ο οποίος κατέληξε σε έναν τραυματισμό, που απέβη μοιραίος για την κοπέλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση γιατί ο εντολέας του αρνούνταν τόσο καιρό να παραδοθεί στις Αρχές, ο κ. Καρυδομάτης απάντησε ότι ο Στεφανάκης δεν αρνούνταν να παραδοθεί, απλώς δεν γνώριζε ότι έχει εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης. «Τόσο καιρό δεν πήγαινε γιατί δεν ήξερε ότι υπάρχει ένταλμα. Πριν το Πάσχα ήρθαμε σε επικοινωνία με τον ανακριτή και κανονίσαμε να έρθει να παρουσιαστεί σήμερα» σημείωσε.

«Δεν είχα πρόθεση να τη σκοτώσω»

Ο ίδιος ο Σ, πάντως, φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την κοπέλα, καθώς την αγαπούσε πολύ και ήταν ο πρώτος που έπεσε σε πένθος στο άκουσμα του θανάτου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου