LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Πεδίο μάχης χθες βράδυ το Παγκράτι από ανταλλαγή πυροβολισμών

Πεδίο μάχης χθες βράδυ το Παγκράτι από ανταλλαγή πυροβολισμών
Υστερα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον ληστή, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ ένας άνδρας της ΔΙΑΣ δέχτηκε μία σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, αλλά ευτυχώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και η βολίδα δεν κατάφερε να το διαπεράσει και να τον τραυματίσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης επιχείρησε να ληστέψει υπό την...............


 απειλή όπλου ιδιοκτήτη φαρμακείου στην Ηλιούπολη. Μετά τη ληστεία φέρεται να διέφυγε χρησιμοποιώντας ταξί. Ομάδα δικυκλιστών της ΔΙΑΣ εντόπισε τον οδηγό του ταξί και τον ληστή στο Παγκράτι και ακολούθησε άγρια συμπλοκή με καταιγισμό πυρών. «Οι σφαίρες έπεφταν βροχή. Βγήκα στο μπαλκόνι να δω τι συμβαίνει και είδα τον οδηγό του ταξί με τα χέρια ψηλά να φωνάζει ''με απειλούσε''», αναφέρει στο «Εθνος» η Μαίρη Νικολάου, αυτόπτης μάρτυρας.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν άμεση, καθώς έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν τους γύρω δρόμους. Μάλιστα, ο ληστής, ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 42 ετών, κατά την καταδίωξη, κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και εισήλθε σε είσοδο πολυκατοικίας, στην οδό Χρεμωνίδου 41 για να βρει καταφύγιο, σπάζοντας το τζάμι της πόρτας.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ελαφρά τραυματισμένο ληστή που με την απειλή όπλου φέρεται να ανάγκασε οδηγό ταξί να τον βοηθήσει στη διαφυγή του
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ελαφρά τραυματισμένο ληστή που με την απειλή όπλου φέρεται να ανάγκασε οδηγό ταξί να τον βοηθήσει στη διαφυγή του
Συνελήφθη
Τελικά, ο δράστης, που δεν δίστασε να ανοίξει πυρ σε μία από τις πυκνοκατοικημένες περιοχής της Αθήνας, συνελήφθη μετά την αστυνομική επιχείρηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», ο ληστής είναι σεσημασμένος και χρήστης ναρκωτικών, ενώ φέρεται να ήταν και υπό την επήρεια ουσιών χθες το βράδυ. Αδιευκρίνιστος είναι ο ρόλος του δεύτερου ατόμου που ήταν ο οδηγός του ταξί με το οποίο διέφυγαν από την Ηλιούπολη. Οι Αρχές τον προσήγαγαν και εξετάζεται η συμμετοχή του στη ληστεία. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, ο 42χρονος δράστης τον απείλησε και τον χρησιμοποίησε ως οδηγό.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος πριν από την καταδίωξη είχε πραγματοποιήσει τρεις ένοπλες ληστείες σε φαρμακεία σε Νέο Κόσμο, Υμηττό και Βύρωνα.
Κατά τη σύλληψή του βρέθηκε στην κατοχή του περίστροφο. Ο αστυνομικός που δέχθηκε τον πυροβολισμό, είναι καλά στην υγεία του, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου