LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 23 αλβανού ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή


Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 23χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή ανήλικης (13χρονης) .
Ειδικότερα τις βραδινές ώρες της 26-05-2013, η γιαγιά της ανήλικης κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων ότι η 13χρονη εγγονή της αποχώρησε από την οικία, όπου διέμεναν μαζί.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος το τελευταίο ....


χρονικό διάστημα, διατηρούσε συχνή επαφή με την ανήλικη, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook), ενέχεται στην αρπαγή της.
Από 27-5-2013 διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της ίδιας ημέρας η ανήλικη βρισκόταν μαζί με τον 23χρονο δράστη σε αγροικία, όπου ο ίδιος διέμενε προσωρινά, σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγκαίου.
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 23χρονου Αλβανού.

Πρόκειται για τον
AJAZI (επ.) MARJON (ον.) του FATMIR και της RAZIE, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία, προσωρινά κάτοικος Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διά


ρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του δράστη σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) ή τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, καθώς και στους τηλεφωνικούς αριθμούς:
·        210- 6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής
·        210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής
·        210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.
Σημειώνεται ότι φωτογραφίες της ανήλικης έχουν δοθεί με την συναίνεση των οικείων, για αναζητήσεις, στο Amber Alert, το οποίο και έχει ενεργοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου