LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Την έριξε σε γκρεμό αφού της πήρε την τσάντα


Σοβαρά τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στην Κέρκυρα νεαρή φοιτήτρια η οποία δέχτηκε επίθεση, σήμερα το πρωί, από ανήλικο αλλοδαπό, ο οποίος αφού την λήστεψε την έσπρωξε σε γκρεμό.Την έριξε σε γκρεμό αφού της πήρε την τσάντα .Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ένας 17χρονος Αφγανός επιτέθηκε σε 20χρονη στην περιοχή Μουράγια.....


 της Κέρκυρας, με σκοπό να την ληστέψει.Ο δράστης απέσπασε με την βία την τσάντα της νεαρής και στη συνέχεια την έσπρωξε στο κενό, από παραλιακό τοιχίο ύψους οκτώ μέτρων.

Από την πτώση η κοπέλα υπέστη βαριές σωματικές κακώσεις και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Η κατάστασή της είναι σταθεροποιημένη και η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Μετά την επίθεση η ΕΛ.ΑΣ. αναζήτησε και εντόπισε τον δράστη, τον οποίο και συνέλαβε το μεσημέρι της Κυριακής στην πόλη της Κέρκυρας. Επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει την Δευτέρα από την ΕΛ.ΑΣ.
Η τραυματισμένη κοπέλα κάλεσε σε βοήθεια και διερχόμενοι οδηγοί την εντόπισαν και κάλεσαν τόσο την ΕΛ.ΑΣ. όσο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η νεαρή έχει σοβαρά τραύματα σε χέρια και πόδια αλλά και στο πρόσωπο.

Παρά το σοκ και την κακή της κατάσταση, το θύμα έδωσε άμεσα λεπτομερή περιγραφή του συμβάντος και του δράστη στους αστυνομικούς και άρχισε άμεσα επιχείρηση εντοπισμού.

Εγιναν προσαγωγές σε όλο το νησί, ενώ ειδικά στο σημείο του εγκλήματος προσήχθησαν όλοι οι αλλοδαποί που προσέγγιζαν την περιγραφή που έδωσε η κοπέλα. Οπως αποδείχθηκε, μάλιστα, οι αστυνομικοί «πέτυχαν διάνα», καθώς ο δράστης αφού άλλαξε ρούχα επέστρεψε στο σημείο.

Μετά την προσαγωγή και την ανάκρισή του ο νεαρός Αφγανός ομολόγησε, αν και υποστήριξε ότι δεν θυμάται τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οπως υποστήριξε είναι 17 ετών, ενώ έχει ήδη καταθέσει χαρτιά χορήγησης πολιτικού ασύλου στην χώρα μας. Οι αστυνομικοί ωστόσο εξετάζουν την αλήθεια των λεγομένων του και την γνησιότητα των χαρτιών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου