LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ο κλόουν του ξενοδοχείου μαχαίρωσε 20 φορές το 11χρονο παιδί!


Η ζωή του μικρού παιδιού δεν κινδυνεύει. Όμως σε λίγη ώρα θα οδηγηθεί στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που έχει στο θώρακα, στην πλάτη και στα πόδια, ενώ υπάρχει και ενδεχόμενο να έχει πειραχτεί ένας σπόνδυλος.

Όπως αποκαλύπτεται όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ. Ο ανιματέρ του ξενοδοχείου, ετοιμαζόταν για το προγραμματισμένο του νούμερο, όταν είδε κοντά του ένα 12χρονο (σύμφωνα με .......


νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας) παιδί που καθόταν μόνο. Ο δράστης πλησίασε και όταν διαπίστωσε πως δεν βρίσκονταν κοντά οι γονείς του, βούτηξε το κινητό τηλέφωνο και το laptop του μικρού. Κάπου εκεί θα ξεκινούσε ο εφιάλτης του αγοριού από τη Ρωσία...

Ο κλόουν το παρέσυρε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου και εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, το μαχαίρωσε 20 φορές στο θώρακα την πλάτη και το αριστερό του πόδι. Η ιατροδικαστική εξέταση που ακολούθησε έδειξε ότι οι περισσότερες μαχαιριές δεν είναι βαθιές, γεγονός που έχει βοηθήσει στο να μην υπάρχει για την ώρα αιμορραγία σε κάποιο από τα ζωτικά του όργανα. 

Ο κλόουν δεν σταμάτησε εκεί. Αφού τελείωσε τη βάρδιά του - και ενώ οι γονείς του μικρού είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του γιου τους - έφυγε από το ξενοδοχείο σαν να μην συμβαίνει τίποτα και ξεκίνησε για το σπίτι του. Στον δρόμο όμως έπεσε πάνω σε περιπολικό. Οι αστυνομικοί που ήταν μέσα τον είδαν να πετάει μια τσάντα σε έναν θάμνο. Όταν την άνοιξαν βρήκαν μέσα το laptop και το κινητό τηλέφωνο που είχε κλέψει και τον οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.


Ο δράστης αρχικά δεν μιλούσε. Λίγο μετά τις 03.00 όμως το άτυχο παιδί βρέθηκε αιμόφυρτο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου και τα κομμάτια στο παζλ της επίθεσης άρχισαν να μπαίνουν στη θέση τους. Ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ του ξενοδοχείου παραδέχτηκε την ενοχή του και λίγο αργότερα αποκάλυψε το σημείο που είχε κρύψει το όπλο της επίθεσης. Μια πυροσβεστική φωλιά στο ξενοδοχείο, μέσα στην οποία βρέθηκε το μαχαίρι.


Ο 12χρονος διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα και από εκεί στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση του μικρού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, το άτυχο παιδί είχε έρθει για διακοπές με την μητέρα του στις 8 Μαϊου και επρόκειτο να επιστρέψουν στην Ρωσία στις 18 του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου