LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ο παιδεραστής βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο 31χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονου αγοριού στο Ρέθυμνο και πορνογραφία ανηλίκων. Η σύλληψη έγινε στα Χανία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου.
Είχε προηγηθεί καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, από την οκογένεια του..........


 14χρονου, όπου ανέφερε ότι ο 31χρονος παραπλανώντας αυτόν, είχε ενεργήσει ασελγείς πράξεις μαζί του. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 31χρονος, επανειλημμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενεργούσε ασελγείς πράξεις με τον 14χρονο.
Κατά την έρευνα στην οικία του σε τοπική κοινότητα των Χανίων και παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου και Χανίων καθώς και του Τμήματος Αποκορώνου Χανίων, εντόπισαν ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης. Σε αυτόν εντοπίστηκε παραγωγή και κατοχή βιντεοληπτικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης που κατασχέθηκαν, θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο 31χρονος συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου