LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Τα κρησφύγετα βρίσκονται σε Κόρινθο και Σκαραμαγκά.

Στις 12.55 το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του κτιρίου 9 της Ευελπίδων κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο διαβόητος κακοποιός και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων Lita ή Drebata Ermal ή Litor ή Deo.Ο 35χρονος Αλβανός που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας από την περασμένη .......


Παρασκευή, μετά την αποτυχημένη απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι, εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με τον φόνο της 25χρονης Κατερίνας στα Ίσθμια η οποία βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά των δραπετών και της αστυνομίας.
Ο κακοποιός παραδέχεται μόνο οτι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στην καταδίωξη της Κορίνθου αλλά όπως χαρακτηριστικά λέει "εγώ πυροβόλησα στον αέρα για εκφοβισμό και όχι για να σκοτώσω την κοπέλα".
Ο 35χρονος ο οποίος συμμετείχε και στην απόπειρα ληστείας που έγινε στην Εθνική Τράπεζα στη Σκάλα Ωρωπού κρατά κλειστό το στόμα του επί του παρόντος και δε συνεργάζεται με τις αρχές.

Δεν αποκαλύπτει λεπτομέρεις για τα κρησφύγετα που χρησιμοποίησαν ο ίδιος και οι συνεργοί του από την ημέρα που κατάφεραν να δραπετεύσουν από τις φυλακές Τρικάλων. Λέει μόνο πως τα κρησφύγεται βρίσκονται σε Κόρινθο και Σκαραμαγκά.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλβανός κακοποιός είναι για ληστεία κατα συναυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατα συρροή, διακεκριμενη οπλοκατοχή και απόδραση κρατουμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου