LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

 Στην Παλλήνη, Λεωφ. Μαραθώνος, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα S/M και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στον Άγιο Δημήτριο, οδός Πατρόκλου, άγνωστος δράστης με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από ημεδαπή μία χρυσή αλυσίδα.
Στην Πετρούπολη, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών με σκοπό τη ληστεία και αφού πυροβόλησαν (2) φορές στον αέρα, διέφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν χρήματα και αναζητούνται.
Στην Αθήνα, οδός Κωνσταντινουπόλεως, (6) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από αλλοδαπό το χρηματικό ποσό των 280 €.
Στον Άγιο Δημήτριο, (2) άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε περίπτερο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 €.
Στην Αθήνα, οδός Μπενάκη Βιργινίας, (4) άγνωστοι δράστες αφού τραυμάτισαν αλλοδαπό σε διάφορα μέρη του σώματός του, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 400 €, καθώς και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Παθών διεκομίσθη σε Νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών.
Στα Πατήσια, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Στρατηγού Καλλάρη, (6) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν ένα δίκυκλο ημεδαπού.
Στην Καλλιθέα, οδός Σιβιτανίδου, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 150 €. Δράστης διέφυγε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε συνεργός του και αναζητούνται.
Στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Αδμήτου και Πιπίνου, (15) περίπου άγνωστοι δράστες αφού τραυμάτισαν με μπουκάλια (2) αλλοδαπούς σε διάφορα μέρη του σώματός τους, αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό. Παθόντες διεκομίσθησαν σε Νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου