LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ

Επιχείρηση με το κωδικό όνομα «Σφυροκόπημα» είναι σε εξέλιξη εδώ και αρκετούς μήνες από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις για υλικό παιδικής πορνογραφίας και οι έρευνες συνεχίζονται.

Ένας άνδρας που υπηρετεί στην πολεμική αεροπορία, ένας σκιτσογράφος, ένας δημόσιος και ιδιωτικός υπάλληλος, είναι μερικές μόνο από τις τέσσερις συλλήψεις.................................


 που έκαναν οι αστυνομικοί για την εξάρθρωση του κυκλώματος.
Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη εδώ και αρκετούς μήνες, και μέχρι σήμερα έχουν γίνει περισσότερες από 20 συλλήψεις και περίπου 200 έρευνες σε σπίτια υπόπτων και κυρίως στους υπολογιστές τους.
Μάλιστα, οι εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στους υπολογιστές των τεσσάρων συλληφθέντων είναι σκληρότατες και δύσκολα περιγράφονται. Ανήλικα κορίτσια κακοποιούνται από ενήλικες, ενώ ήδη στα εργαστήρια της αστυνομίας γίνονται «φύλλο και φτερό» οι υπολογιστές και οι σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και που έχει διακινηθεί το πορνογραφικό υλικό.
Οι τέσσερις συλλήψεις έγιναν στην Αθήνα, ωστόσο τα ηλεκτρονικά ίχνη των παιδόφιλων οδηγούν και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Η έρευνα είναι σε εξέλιξη όλες αυτές τις μέρες με τους συλληφθέντες να θεωρούνται πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου