LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Σύλληψη ιδιοκτήτη φορτηγού για παρακώλυση συγκοινωνιών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Στην Καβάλα, συνελήφθη από Αστυνομικούς ,41χρονος , ιδιοκτήτης φορτηγού, για παρακώλυση συγκοινωνιών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Ειδικότερα, την 27-09-2010 και περί ώρα 22,55΄, ο ανωτέρω κατηγορούμενος, μαζί με τέσσερα-πέντε άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα που επέβαιναν σε τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ακινητοποίησαν στο 165ο χλμ της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας-Ξάνθης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ένα Ι.Χ.Φ. όχημα, το οποίο οδηγούσε 55χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και αφού δύο εξ αυτών τον απομάκρυναν με τη χρήση βίας από τη θέση του οδηγού, ρίχνοντάς τον στο οδόστρωμα, οι υπόλοιποι δράστες του προκάλεσαν ελαφρές σωματικές βλάβες, ενώ στη συνέχεια προέβησαν με τη χρήση σιδηρολοστού στη θραύση του έμπροσθεν υαλοπίνακα (παρμπρίζ), των φαναριών και του κινητήρα του ανωτέρω οχήματος.
Ο παθών ειδοποίησε το Κέντρο-100 της Διεύθυνσής μας και στο σημείο έσπευσαν εποχούμενες περιπολίες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίες τελικά, περί ώρα 00,05΄, εντόπισαν τον προαναφερόμενο 41χρονο και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας, όπου αναγνωρίστηκε από τον παθόντα οδηγό.
Ο 41χρονος ημεδαπός συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί ενώπιον της κας. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου