LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ 45 ΧΡΟΝΗΣ


Στα πλαίσια στοχευμένων ελέγχων για την εξιχνίαση διαρρήξεων οικιών – κοσμηματοπωλείων και ληστειών και τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών αυτών........................

, την 24-9-2010 προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, μια ημεδαπή γυναίκα 45 ετών, στην κατοχή της οποία βρέθηκε μεγάλος αριθμός κοσμημάτων, ρολογιών και γυαλιών ηλίου επώνυμων οίκων, μεγάλης χρηματικής αξίας.

Ειδικότερα:
Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ότι 45χρονη ημεδαπή, μόνιμη κάτοικος Αγ. Δημητρίου Αθηνών και προσωρινά Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης κοσμημάτων, προερχομένων από εγκληματικές πράξεις, τέθηκε σε παρακολούθηση και την 24-9-2010 σε έρευνες που ακολούθησαν σε χώρους που χρησιμοποιούσε, βρέθηκε μεγάλος αριθμός κοσμημάτων, ρολογιών και γυαλιών ηλίου επώνυμων οίκων, μεγάλης χρηματικής αξίας, την κατοχή των οποίων δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσει.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν στην κατοχή της :

- χρυσά δακτυλίδια :50
- χρυσά βραχιόλια :16
- χρυσά περιδέραια- κολιέ :19
- χρυσές αλυσίδες λαιμού : 17
- χρυσή σταυροί: 17
- χρυσά σκουλαρίκια: 13 ζεύγη
- χρυσά κρεμαστά λαιμού : 13
- ρολόγια : 39
- ασημένια κολιέ: 9
- ασημένια βραχιόλια: 12
- ασημένια δακτυλίδια :17
- γυαλιά ηλίου : 18 ζεύγη

Τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν, προκειμένου να διαπιστωθεί αν αποτελούν προϊόντα εγκληματικών πράξεων, καθόσον στα περισσότερα έχει αλλοιωθεί ο κωδικός κατασκευαστή.
Ανωτέρω 45χρονη δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης αυτοφώρου και ερευνάται η συμμετοχή της σε κύκλωμα αγνώστων δραστών που διαπράττει κλοπές- διαρρήξεις και ληστείες στην Κρήτη και την Αττική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου