LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Αστυνομικοί σε κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

Κύκλωμα παραγωγής και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, εξάρθρωσαν οι διωκτικές αρχές. Ως μέλη του κυκλώματος φέρονται τέσσερις αστυνομικοί, ανάμεσά τους τρεις αξιωματικοί, που υπηρετούν στη Χαλκιδική και ένας αστυφύλακας..................................
Όπως όμως αποκαλύπτεται, ένας εκ των συλληφθέντων αστυνομικών, υπηρετούσε στη Θεσσαλονίκη και φέρεται ότι ήταν αυτός ο οποίος έδινε στους συγκατηγορούμενους του όλες τις πληροφορίες που είχε η ΕΛ.ΑΣ και τις αστυνομικές επιχειρήσεις που εκπονούνταν για τον εντοπισμό του κυκλώματος. Όταν υπήρξαν υποψίες για το ρόλο του, οι συνάδερφοι του άρχισαν να του διοχετεύουν ψευδείς πληροφορίες, ώστε να τον αποπροσανατολίσουν και να μπορέσου έτσι να οδηγηθούν τελικά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι δασμοί που δεν έχουν πληρωθεί αγγίζουν τα 4 εκατ. ευρώ.

Το κύκλωμα λειτουργούσε παράνομο εργαστήριο παρασκευής και συσκευασίας λαθραίων τσιγάρων σε δασική έκταση στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Το παράνομο φορτίο εξαγόταν στη Γερμανία.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τουλάχιστον είκοσι άτομα ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.
Σημειώνεται ότι οι έρευνες για τη δράση του κυκλώματος ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο, ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο παρασκευαστήριο της Κασσάνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου