LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

9 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ

Στην Ν. Φιλαδέλφεια, οδός Θεσ-νίκης, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα λευκών ειδών και με την απειλή όπλων, ............

αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη, (1) τσάντα που περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, επιταγές και προσωπικά του έγγραφα. Δράστες διέφυγαν με κλεμμένη δίκυκλη μοτ-τα και αναζητούνται.
Στο Παγκράτι, οδός Δαμάρεως 78, (2) άγνωστοι δράστες (άνδρας – γυναίκα), οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτ-τα, αφαίρεσαν την τσάντα ημεδαπής. Παθούσα στην προσπάθειά της να συγκρατήσει την τσάντα έπεσε στο έδαφος, υπέστη κάταγμα στο πόδι της και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Δράστες εγκατέλειψαν τη δίκυκλη μοτ-τα στο σημείο τράπηκαν σε φυγή αναζητούνται.
ΣτοΠεριστέρι, συμβολή των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Δωδεκανήσου, (10) άγνωστοι δράστες που κρατούσαν πέτρες, μετέβησαν σε περίπτερο, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν χρηματικό ποσό.
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Αλκαμένους και Παρασίου, (10) άγνωστοι δράστες τραυμάτισαν με μαχαίρι αλλοδαπό και του αφαίρεσαν τσαντάκι, το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό. Παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Στην Αθήνα, Πλ. Δεξαμενής, (2) άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε θερινό σινεμά και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από τον ταμία χρηματικό ποσό.
Στους Αγ. Αναργύρους, οδός Θουκυδίδου 22, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από υπάλληλο έτοιμου φαγητού, χρηματικό ποσό και (3) κινητά τηλέφωνα.
Στις Αχαρνές, οδός Π. Μελά 128β,(2) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από ημεδαπό χρηματικό ποσό..
Στην  Ν. Ιωνία, οδός Κασταμονής, (3) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, τραυμάτισαν ελαφρά στο πρόσωπο ημεδαπό και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 5.500 €. Παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Στην Αθήνα, οδός Πατησίων 125, (3) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από αλλοδαπό χρηματικό ποσό και προσωπικά του αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου