LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ

Οι μοτοσικλέτες και τα μοτοποδήλατα που έκαναν «φτερά» τους τελευταίους μήνες από τις γειτονιές της Κω, κατέληγαν στα χέρια έξι πιτσιρικάδων, οι οποίοι είχαν ανοίξει χωρίς άδεια ένα παράνομο συνεργείο στην περιοχή Μαρμαρωτό! Από τα κλεμμένα δίκυκλα έπαιρναν τα ανταλλακτικά και τα χρησιμοποιούσαν για να επισκευάζουν τα μοτοποδήλατα των πελατών τους!



Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κω δεν άργησαν να πληροφορηθούν την ύπαρξη του συνεργείου και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα, η οποία έφερε στο φως τρεις μοτοσικλέτες, δύο κινητήρες και διάφορα ανταλλακτικά, τα οποία είχαν κλαπεί τον τελευταίο μήνα από το νησί! Έτσι, οι νεαροί «επιχειρηματίες», δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, όλοι 18 χρόνων, βρέθηκαν να φορούν χειροπέδες! Άλλοι τρεις νεαροί κάτοικοι της Κω, ηλικίας 18, 21 και 16 χρόνων, αποδείχθηκε ότι εμπλέκονται στις κλοπές, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι νεαροί μηχανικοί οδήγησαν τους αστυνομικούς σε ερημικές τοποθεσίες στις περιοχές Φάρος και Λάμπη της Κω, όπου είχαν πετάξει πλήθος ανταλλακτικά από κλεμμένες μηχανές τις οποίες είχαν «ξεγυμνώσει», ένα μοτοποδήλατο αλλά και τρία πλαίσια μοτοσικλετών χωρίς κινητήρες, τα οποία κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου