LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΠΙΤΣΑΡΙΑ -ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΛΟΣΤΟ ΣΕ ΟΔΗΓΟ ΤΞΙ

Στους Αγίου Αναργύρους, (2) άγνωστοι δράστες αφού πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, αφαίρεσαν από πιτσαρία χρηματικό ποσό.
Στην Αθήνα, οδός Κωνσταντινουπόλεως 206, (2) άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτ-τα, αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου οδηγό ταξί, τον χτύπησαν με λοστό και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Παθών μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο .......................

για την παροχή Α΄ βοηθειών
Στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου, Λεωφ. Νάτο, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού, αφού ακινητοποίησαν ημεδαπό, αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό.
Στον Άγιο Παντελεήμονα, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου και μαχαιριού, αφαίρεσαν από το ταμείο ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ, χρηματικό ποσό.
Στην Αθήνα, Πλατεία Ομονοίας, (3) άγνωστοι δράστες, με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από αλλοδαπό, χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.
Στην Νίκαια, οδός Τζαβέλα 113, άγνωστος δράστης με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από ημεδαπό (1) τσαντάκι, το οποίο περιείχε διάφορα έγγραφα. Παθών διεκομίσθη σε Νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών.
ΣτοΜοσχάτο, στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Θερμοπυλών, (4) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από αλλοδαπό, χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου