LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

79 ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ ΧΑΣΙΣ ,ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ


Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 30-08-2010, στα Λεύκτρα Βοιωτίας, μία (1) ημεδαπή ηλικίας 79 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια-εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψή της επετεύχθη, με συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, στα πλαίσια γενικευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών ουσιών και την καταστολή της δράσης των καλλιεργητών δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ενήργησαν αιφνιδιαστική έρευνα στην οικία της δράστιδας, στον αύλιο χώρο της οποίας ανευρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δεκατρία (13) δενδρύλλια κάνναβης μετά πλήρους ριζικού συστήματος, εκ των οποίων τα πέντε (5) ύψους από 2,50 έως 2,60 μέτρα και τα λοιπά οχτώ (8) ύψους 1,20 έως 1,75 μέτρα.
Ομοίως, ανευρέθηκαν, στο υπόγειο χώρο της οικίας αποξηραμένα φύλλα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους (118) γραμμαρίων και στο σαλόνι αυτής, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους (8,2) γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου