LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο τηλεφωνικός στύλος που βλέπετε στη φωτογραφία, βρίσκεται κατά μήκος ενός κεντρικού αυτοκινητοδρόμου στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ.

Είναι καλυμμένος από τα κλαδιά κάποιου αναρριχητικού φυτού και τις τελευταίες ημέρες έχει αναστατώσει την περιοχή! Κι αυτό γιατί πολλοί από τους διερχόμενους οδηγούς, παρατήρησαν ότι τα φύλλα που βρίσκονται πάνω στον στύλο, έχουν σχηματίσει τη μορφή του... Εσταυρωμένου.


Ανάμεσά τους ο κ. Ρίκυ Ναβάρρε, ο οποίος δήλωσε στην Telegraph: "Τράβηξε αμέσως την προσοχή μου! Την πρώτη φορά που το είδα σκέφτηκα πως μοιάζει σαν να έχουν σταυρώσει τον Ιησού σε τηλεφωνικό στύλο. Δεν αποκλείεται να αποτελεί κάποιο θεϊκό μήνυμα! Ισως να θελει να μας πει κάτι όπως "σας παρακολουθώ, ακούω τις προσευχές σας".
Πριν από την εμφάνιση της... μυστηριώδους μορφής πάντως, οι τοπικές αρχές είχαν προγραμματίσει το κλάδεμα του δέντρου καθώς τα φύλλα του φυτού ήταν πολύ κοντά στα ηλεκτροφόρα καλώδια. Όταν, άρχισαν οι δημόσιες εμφανίσεις αυτοπτών μαρτύρων και οι δηλώσεις περί του "Εσταυρωμένου" έσπευσαν να ολοκληρώσουν ακόμη το έργο τους γιατί φοβήθηκαν μήπως κάποιος ανέβει πάνω στα ηλεκτροφόρα καλώδια για να βρεθεί κοντά στον Χριστό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου