LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

31χρονος κατηγορείται για βιασμό 12χρονης

Στην Ανακρίτρια της Αμαλιάδας, με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης, απολογείται αύριο το πρωί ένας 31χρονος από την ευρύτερη περιοχή του κάμπου, που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Ο 31χρονος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται ότι ασέλγησε σε βάρος μίας δωδεκάχρονης από την περιοχή της Λαμίας, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής στέρησης.

Ταξίδι στην «κόλαση»
Το περιστατικό καταγγέλθηκε το περασμένο Σάββατο από τη 12χρονη και την μητέρα της στην Αστυνομία και αμέσως μετά έγινε η σύλληψη του 31χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται την κατηγορία του βιασμού.
Η ιστορία ξεκίνησε από την περιοχή της Λαμίας, όπου είχε μεταβεί ο 31χρονος μαζί με ένα φίλο του από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, ο οποίος γνώριζε την μητέρα της 12χρονης. Οι δύο φίλοι, φέρεται ότι επισκέφθηκαν το σπίτι της μητέρας της 12χρονης και εν συνεχεία η μητέρα αποφάσισε να φύγει μαζί με το φίλο του 31χρονου για την περιοχή της Αμαλιάδας. Μαζί της πήρε και την κόρη της και την παρέα συμπλήρωσε και ο 31χρονος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι τέσσερις κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της Αμαλιάδας όπου και διέμειναν σε δύο δωμάτια, στο ένα ο 31χρονος με τη 12χρονη και στο άλλο η μητέρα της με το φίλο του 31χρονου. Την επόμενη ημέρα το κορίτσι είπε στη μητέρα του, ότι είχε βιασθεί από τον 31χρονο και μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, όπου και κατήγγειλαν το περιστατικό και ξεκίνησε η διαδικασία της προανάκρισης, για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, με δεδομένο ότι η 12χρονη συνοδευόταν και από την μητέρα της στο ταξίδι της από τη Λαμία στην Αμαλιάδα.



Πήρε προθεσμία

Τελικά ο 31χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ παράλληλα έγινε παραγγελία ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία δεν ολοκληρώθηκε λόγω του ότι η 12χρονη βρισκόταν σε κατάσταση εμμήνου ρύσεως, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν κάποια ευρήματα.
Ο 31χρονος το μεσημέρι της Κυριακής οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας, που του απήγγειλε κατηγορία για βιασμό ανήλικης σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στην Ανάκριση, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Ο 31χρονος ξαναπέρασε χθες το πρωί την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας, ωστόσο ζήτησε εκ νέου και έλαβε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.
Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι εξετάζονται από τις αρχές όλα τα στοιχεία, για να διαπιστωθεί εάν και η μητέρα φέρει ευθύνες για το συμβάν και να τις απαγγελθούν κατηγορίες.

Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου