LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Στόχος κουκουλοφόρων έγινε ο Δημήτρης Καλόπουλος.

Δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της αναμέτρησης Πόντιοι Κατερίνης-SKODA Ξάνθη 0-2 για το Κύπελλο Ελλάδας, περίπου 50 άτομα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς κανείς...............

 να τους πάρει χαμπάρι. Η έγκαιρη παρέμβαση της αστυνομίας έσωσε τον διαιτητή (που πρόσφατα επανήλθε στους πίνακες) από το μένος του πλήθους.
Παράλληλα, αποχωρώντας από το γήπεδο ο διαιτητής από την Θεσσαλονίκη τόνισε στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους: "Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε, όπως ξάφνιασε και όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο".




Συλλήψεις στα Τέμπη

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, υπήρχε μια ομάδα ατόμων πίσω από τον πάγκο των Ποντίων, που έβριζε τον Καλόπουλο. Στην ανάπαυλα έφυγε από το γήπεδο και η Αστυνομία πιθανολογεί ότι ήταν αυτή που έκανε την εισβολή στο φινάλε.

Μετά την απώθησή τους από τους αστυνομικούς οι άγνωστοι απομακρύνθηκαν από το στάδιο με αυτοκίνητα. Η Αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε άλλα 6-7 άτομα στα διόδια του Πυργετού, λίγο πριν τα Τέμπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου