LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Πραγματικά σοκαριστικό,όμως ακόμα πιο σοκαριστική είναι η αντίδραση των πολιτών...Ενα βίντεο ,με πείραμα που καταγράφει την πραγματικότητα

4 σχόλια:

  1. το βίντεο αυτό έχει στοιχεία με ονόματα κ φράσεις που θα δείτε στις δικές μου ταινίες. Κ αφορούν οργανωμένη σκευωρία-συνομωσία. Ναι μεν αντιλαμβάνομαι ότι έχει πειραματικό χαρακτήρα, αλλά οι συμμετέχοντες έχουν τα στοιχεία που είπα παραπάνω.
    ΒΛ. ΒΛΟG ΜΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ:
    http://sino-mosies.blogspot.com


    Κ πιο συγκεκριμένα στο βίντεο που έχει αναρτηθεί εδώ:

    1:17΄ ΑΝΤΕ ΤΖΕΝΗ αυτό είναι όνομα ανιψιάς μου κ η σιλουέτα κ οι κινήσεις, με άλλα λόγια οι εκφράσεις σώματος ή γλώσσα σώματος είναι ίδια(μόνο πρόσωπο δενμπορώ να δω καθαρά). Το ονομα είναι το ίδιο επίσης όπως είπα.

    1:19΄ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ κλπ μία φράση που θα δείτε κατά κόρο στις ταινίες μου.

    2:13΄ΠΕΣΤΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΡΙ--ΟΛΟΣ (σε αυτή τη φράση το όνομα είναι επώνυμο καθηγητή που θα βρείτε επίσης στις ταινίες μου)

    3:44΄ ΣΤΙΣ 4 ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ (όνομα μικρό πολύ στενού συγγενικού μου προσώπου).


    Επίσης φτιαχτά βίντεο από την σκευωρία που έχει δράση κ σε τέτοιου είδους φαινόμενα θα δείτε στην επεξεργασμένη μου ταινία από βίντεο φτιαχτό επίσης, με τίτλο: http://www.youtube.com/watch?v=GcEY95KooQ4 Νέα βασανιστήρια, βλέπεις Πολύδωρα; -Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ Κ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επίσης κύριε δημοσιογράφε που σας έχω γράψω λεπτομέρειες κ στο facebook, αυτοί δεν είναι περαστικοί, κ δεν δείχνει την αντίδρασή τους τη πραγματική, αλλά είναι φτιαχτό πέρα ως πέρα κ παρελαύνουν πρόσωπα της ελληνικής συνομωσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης σεω άλλο βίντεο όπου γράφω το τίτλο όπως κυκλοφορεί στη δημοσιότητα δείχνω ότι πρόκειται για κατασκευασμένο βίντεο με την παρακάτω ανάλυση που κάνω. Γράφω κ το τίτλο όπως ακριβώς το βρήκα στο ίντερνετ.
    Να σημειώσω πριν συνεχίσω με το βίντεο αυτό, ότι στην ταινία μου που γράφω στο 1ο σχόλιό μου, το βίντεο το έχω επεξεργατεί γιατί δεν έχει πολύ θόρυβο δρόμου, κ είναι από βασανισμούς υποτίθεται σε ένα χώρο. Εκεί θα αντιληφθείτε περισσότερα πράγματα.

    Λοιπόν επανέρχομαι στο συγκεκριμένο:



    Βιντεο: ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΤΥΧΑΙΟ;;;;
    0.54 ΄ ΕΛΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ (κοιτάχτε αρχεία μου από τηλεόραση, σπίτι μου από αστυνομικούς, από σχολεία κλπ, πόσοι μου λένε ότι μου ρίχνουνε ραδιενέργεια, καυσαέρια, κοκ.)
    0.49΄ ΦΟΒΑΤΑΙ Κ Η ΤΟΝΙΑ (το ονομά μου είναι αυτό)
    0.07΄ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΤΟΥΛΑ (κοιτάχτε αρχεία όπως στη ταινία καυσαερίων τα συστήματα κ τα φωταέρια από χώρους που έχω καταγράψει τέτοια ακούσματα)
    0.26 ‘ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ (τους χτυπάνε όπως κ άλλα βίντεο έχω στις ταινίες μου από βασανισμούς, να μην μιλήσουν για το Γρηγορόπουλο)

    Β΄ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ:
    0.11΄ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ

    Απαντώ για την εντύπωση που σας κάνει όπως λέει ο τίτλος στο βίντεο. Ήδη διαθέτω αρχεία στις ταινίες μου από άλλη διαδήλωση στο ΑΤ Καλλιθέας, που φωνάζουν κανονικά κ το επίθετό μου.. Αν προσέξετε στα λεπτά που έχω αναφέρει στα πιο πάνω βίντεο, έχω πιάσει κ το όνομα του Γρηγορόπουλου. Προσπαθείστε να βρείτε τα λεπτά κ θα δείτε ότι έχω δίκιο. Ακόμα περισσότερο θα αντιληφθείτε το δίκιο μου αν μελετήσετε τις ταινίες μου που είναι προσωπική μου δουλειά των βασανιστηρίων μου τέτοιων ώστε να μου αφαιρούν κ το οξυγόνο μου με χημικά μέσα στο διαμέρισμά μου.
    Ή ΒΛ.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ: http://sino-mosies.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να προσθέσω ότι το βίντεο το σοκαριστικό είναι από γαλλία σε 5ήμερη εκδρομή σχολείου πέρυσι. Κατά 99%. Στην εκδρομή αυτή όπου πάνε κάθε χρόνο συγκεκριμένα άτομα, υπάρχει σχέδιο να κάνουν τσάμπα εκδρομή κ άλλα πρόσωπα μη ανήκοντες στην εκπαίδευση, έτσι για λόγους αναψυχής τσάμπα κ ως αμοιβή για τη καθοριστική τους δράση. Αυτά τα πρόσωπα παίζουν λοιπόν την παραπάνω παράσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή