LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών και ναρκωτικών ουσιών εξαρθρώθηκε, χθες βράδυ, μετά από συντονισμένη επιχείρηση μικτού κλιμακίου του λιμενικού σώματος.

Μετά από πληροφορίες ,ακολούθησε έρευνα και  διαπιστώθηκε, ότι στο κύκλωμα μετείχαν δύο Ελληνες, 27 και 51 ετών αντίστοιχα, ένας  αστυνομικός 38 ετών και ένας αλλοδαπός ηλικίας 26 ετών.
 Απογευματινές ώρες χθες, ο 27χρονος παρέδωσε, στη Λευκίμμη σε προκαθορισμένη συνάντηση από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας, οι οποίοι παρουσιάστηκαν με  ταχύπλοο σκάφος, είκοσι τέσσερις αλλοδαπούς με σκοπό..........

να τους μεταφέρουν παράνομα στην Ιταλία.

Ακολούθησε η σύλληψη των είκοσι τεσσάρων  αλλοδαπών και του 27χρονου.

Στη συνέχεια συνελήφθη στην περιοχή Αλυκών Κέρκυρας ο 38χρονος αστυνομικός, διενεργώντας περιπολία, όπως είχαν προσχεδιάσει με τον 27χρονο, για την εξασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς των ανωτέρω.

Ταυτόχρονα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ο 51χρονος και ο 26χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι είχαν μεταβεί στην Αθήνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν χρηματική αμοιβή ως αντίτιμο της μεταφοράς των αλλοδαπών από την Κέρκυρα στην Ιταλία.  

Στην Κέρκυρα, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 27χρονου από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου (και σκύλος από Α.Δ. Κέρκυρας), όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα πλαστικό δοχείο συνολικού μικτού βάρους 781 γρ., το οποίο περιείχε μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 96 γρ., μία συσκευασία με ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού βάρους 15 γρ. και 18 μικρές πλαστικές συσκευασίες με ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 332 γρ., μία  ζυγαριά ακριβείας, ένα  φλόμπερ και μία  χάρτινη συσκευασία με 39 φυσίγγια φλόμπερ και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.
Νομότυπη έρευνα διενεργήθηκε και στην οικία του 38χρονου αστυνομικού, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 15 γρ., μία  καραμπίνα και ένα  κινητό τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου