LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Κοντά σε σύλληψη και τρίτου παιδεραστή στο Ηράκλειο

Τον ασκό του Αιόλου για την αποκάλυψη και άλλων υποθέσεων παιδεραστίας άνοιξε η πρόσφατη σύλληψη του προπονητή μπάσκετ Νίκου Σειραγάκη στο Ρέθυμνο. Μόλις 20 ημέρες μετά τον «κρότο» που προκάλεσαν οι μαρτυρίες των παιδιών σχετικά με τις ασελγείς πράξεις στις οποίες τα υπέβαλλε -τις περιβόητες «μυήσεις», όπως τις αποκαλούσε ο ίδιος-, η σύλληψη του 50χρονου Λεωνίδα Ασβεσταδέλη το βράδυ της Τετάρτης για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια αναστάτωσε τη μικρή κοινωνία της πόλης.




Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, που βρήκε τη δυνατότητα να αυτοτραυματιστεί κατά την επιχείρηση της σύλληψής του, τελικά κατέληξε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.



Την ίδια στιγμή, πληροφορίες κάνουν λόγο για ακόμη μία, τρίτη σύλληψη παιδεραστή που επίκειται, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρίσκονται «κοντά» σε προπονητή που εδώ και καιρό εκμεταλλεύεται την καλή σχέση του με ανήλικους αθλητές για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα γούστα του. Οι αξιωματικοί εξετάζουν...........

 τις πληροφορίες προς κάθε κατεύθυνση με προσοχή, προκειμένου να «δέσουν» την υπόθεση και να σιγουρευτούν -πέραν πάσης αμφιβολίας- ότι ο παιδεραστής δεν θα καταφέρει να ξεφύγει.
Χωρίς να το παραδέχονται επίσημα, οι Αρχές διερευνούν και την πιθανότητα ύπαρξης κυκλώματος παιδεραστίας, καθώς οι αποκαλύψεις στο Ρέθυμνο έχουν κάνει πολλά στόματα να «ανοίξουν» καταγγέλλοντας όσα συμβαίνουν σε άλλες περιοχές της Κρήτης - και όχι μόνο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου