LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα

Οργανωμένη επιχείρηση σε κατάστημα - καφενείο στο Παγκράτι πραγματοποίησε η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων για τα παράνομα τυχερά παίγνια.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποίησε το Τμήμα Προστασίας Οικονομίας της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας συνελήφθησαν, με την ...............

αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά οχτώ άτομα. Ειδικότερα, μία αλλοδαπή υπήκοος Γεωργίας, υπεύθυνη του καταστήματος - καφενείου, το οποίο λειτουργούσε χωρίς άδεια και επτά ακόμα αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, που συμμετείχαν ως παίχτες στη διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων.



Τα παιγνιομηχανήματα που κατασχέθηκαν μεταφέρθηκαν στις αποθήκες του Ο.Δ.Δ.Υ., ενώ τα χρήματα θα κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.



Οι οκτώ συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν την Πέμπτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με κατηγορίες κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, κατά περίπτωση.



Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Δέκα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, τύπου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ»

• Δύο τραπέζια διενέργειας παιγνίων με παιγνιόχαρτα, εκ των οποίων το ένα ειδικά διαμορφωμένο για την διεξαγωγή του παιγνίου «TEXAS HOLDE M ».

• Τρεις δέσμες παιγνιοχάρτων με 156 φύλλα συνολικά.

• Δύο βαλίτσες με 576 πλαστικές μάρκες διαφόρων χρωμάτων, αγνώστου χρηματικού αντικρίσματος, που χρησιμοποιούνταν στη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων, με παιγνιόχαρτα.

• Το χρηματικό ποσόν των 376 Ευρώ.

• Ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο απενεργοποίησης των ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου