LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Διακόπηκε εντελώς η σύνδεση Μακεδονίας-Ηπείρου από τα χιόνια - Μάχη για να απεγκλωβιστούν εκατοντάδες οδηγοί κι επιβάτες

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα του αυτοκινητόδρομου, ενώ έκλεισε από τα χιόνια και ο παρακαμπτήριος επαρχιακός δρόμος, Κοίλων - Βατερού Κοζάνης, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν πολλά αυτοκίνητα. Με πρωτοβουλία των τοπικών υπηρεσιών θα μεταφερθούν με λεωφορεία στην πόλη της Κοζάνης, για να ..........

διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία, οδηγοί και επιβάτες, ενώ συνεργεία υπαλλήλων, πυροσβέστες και ιδιώτες, με εκχιονιστικά και άλλα μηχανήματα δίνουν μάχη για να ανοίξουν τους δρόμους.


Θανάσιμος τραυματισμός

Το απόγευμα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα 65χρονος οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, ενώ άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν φορτηγό - νταλίκα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί από το χιονιά στην Εγνατία οδό, έξω από την Κοζάνη.

Λίγο μετά τις 7 το βράδυ η κυκλοφορία των οχημάτων, σ' ολόκληρο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας διεξάγεται με αλυσίδες.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, κυρίως του νομού Ιωαννίνων, χωρίς να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες αφού μηχανήματα αποχιονισμού εργάζονται συνεχώς για να διατηρούν ανοικτό το επαρχιακό και εθνικό δίκτυο, ρίχνοντας ταυτόχρονα και μεγάλες ποσότητες αλατιού για να μη δημιουργείται πάγος στο οδόστρωμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου