LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο «μέτωπο» από τους μεταφορείς

Ανοίγει και πάλι το «μέτωπο» των μεταφορών, την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων ανακοίνωσαν πως αρχίζουν νέες κινητοποιήσεις και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε ισχύ η επιστράτευσή τους.

Οι μεταφορείς είναι αποφασισμένοι να παραδώσουν τα κλειδιά αλλά και τα οχήματά τους στο υπουργείο Υποδομών ή τις Νομαρχίες αν δεν υπάρξουν αλλαγές και επί του νομοσχεδίου.



Ήδη, ξεκίνησαν τα προβλήματα στον εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα. Καταναλωτές σχηματίζουν ουρές στα πρατήρια που ήταν την Κυριακή ανοιχτά, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να ξεμείνουν ήδη από καύσιμα. Τα προβλήματα αναμένεται να ενταθούν από τη Δευτέρα, οπότε θα λειτουργούν όλα τα πρατήρια και η ζήτηση αναμένεται να είναι αυξημένη. Η απεργία επηρεάζει άμεσα τον εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα αλλά και με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, κλπ.
«Η κοινωνία δεν εκβιάζεται», επανέλαβε προ ημερών ο Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος έχει προειδοποιήσει τους μεταφορείς πως, αν προβούν σε νέες κινητοποιήσεις, θα καταργήσει με τροπολογία την τριετή μεταβατική περίοδο και θα προχωρήσει σε άμεσο άνοιγμα του επαγγέλματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου