LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το φονικό

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της 22χρονης Ανδριάνας Γαρδικιώτη από τον 35χρονο Στάθη Ευσταθίου.


 Τον περασμένο Αύγουστο ο δράστης της δολοφονίας είχε συλληφθεί για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και παράνομη οπλοκατοχή και εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία.
Τότε του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες, από την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κ. Ευαγγελία Καρανίκα, για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση υλικού..........
 παιδικής πορνογραφίας κατ' εξακολούθηση και κατά συνήθεια, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί μετά από έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ασφάλειας Θεσσαλονίκης και στην κατοχή του είχαν βρεθεί πάνω από τριάντα χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο με ιδιαίτερα σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Ακόμη, στην κατοχή του είχαν βρεθεί ένα αεροβόλο όπλο, τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, που ήταν κρυμμένοι μέσα σε ύφασμα καναπέ, έντεκα οπτικοί πολυμορφικοί δίσκοι (DVD), ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, επτά αμπούλες αερίου, ένα σπρέι πιπεριού και μία πτυσσόμενη ράβδος.
Η εισαγγελέας είχε ενεργοποιήσει μάλιστα διάταξη του νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση του ονόματος για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καστοριάς αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο από την άγρια δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας η οποία βρήκε φρικτό θάνατο από τον 35χρονο σύντροφό της ο οποίος αφού της έφερε δεκάδες μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά την χτύπησε στο λαιμό με ένα κατσαβίδι και πέταξε το άψυχο σώμα της στη λίμνη της Καστορίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία δράστης είναι ένας 35χρονος από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη μετά από καταδίωξη, όταν αστυνομικοί του Α.Τ. Πολυκάστρου Κιλκίς θεώρησαν ύποπτο το όχημά του και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Εκείνος όμως ανέπτυξε ταχύτητα αλλά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε στύλο της Δ.Ε.Η.. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο εντόπισαν ίχνη αίματος και τρίχες σε διάφορα σημεία, τα οποία δε δικαιολογούνταν από το τροχαίο ατύχημα.

Ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και δεν άργησε να ομολογήσει τις πράξεις του .
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο που τους είχε υποδείξει ότι έγινε το έγκλημα και ανέσυραν από τα παγωμένα νερά της λίμνης της 22χρονη κοπέλα στο σώμα της οποίας ήταν καρφωμένα και το μαχαίρι και το κατσαβίδι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου