LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών

Κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, έπειτα από ταυτόχρονες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Πρέβεζας και της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο των στοχευμένων αστυνομικών δράσεων .............
για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης , αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χθες το πρωί ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε περιοχές της Πρέβεζας και της Αθήνας.

Συνελήφθησαν συνολικά 4 λαθροδιακινητές (2 ημεδαποί και 2 Αφγανοί), ηλικίας από 25 ως 59 ετών, ως μέλη κυκλώματος που δραστηριοποιούταν στην παράνομη είσοδο, διευκόλυνση μεταφοράς και προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δύο από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μετέφεραν με οχήματα στην Πρέβεζα, 56 λαθρομετανάστες (μεταξύ των οποίων και 3 ανήλικα), ενώ οι άλλοι δύο λαθροδιακινητές παρέμειναν στην Αθήνα για να συντονίσουν τη θαλάσσια μεταφορά των μη νόμιμων μεταναστών στην Ιταλία, η οποία αποτελούσε τον τελικό τους προορισμό. Καθένας από τους λαθρομετανάστες κατέβαλε στα μέλη του κυκλώματος το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου