LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

«Λουκέτο» στη χώρα

«Ποδαρικό» με 24ωρη απεργία κάνει ο Δεκέμβρης, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προχωρούν σε απεργιακό μπαράζ αντιδρώντας στα μέτρα λιτότητας που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός, στην εφεδρεία και στις αλλαγές στα εργασιακά και τα βαρέα - ανθυγιεινά .Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, τις ΔΕΚΟ και τους οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, οι ναυτεργάτεςκαι η ΟΜΕ-ΟΤΕ.Λόγω της απεργίας δεν θα γίνουν ...........

εξετάσεις οδήγησης, ούτε έλεγχοι ΚΤΕΟ.

Στάση εργασίας από τις 11:00 μέχρι τις 15:00 θα κάνουν οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης, με εξαίρεση όσους καλύπτουν το απεργιακό δελτίο.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 και τα τρόλεϊ από τις 8:00 έως τις 20:00.

Κανονικά θα λειτουργήσει το μετρό που θα πηγαίνει μόνο μέχρι «Δουκίσσης Πλακεντίας», από τις 09:00 έως 21:00 θα κυκλοφορούν συρμοί του ΗΣΑΠ, ενώ ακινητοποιημένα θα είναι ο Προαστικός και τα τρένα του ΟΣΕ.
Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 το πρωί και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας θα έχουν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Κανονικά οι πτήσεις - ακίνητα τα πλοία

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια, ενώ κανονικά θα γίνουν οι πτήσεις καθώς η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δεν έχει ανακοινώσει κινητοποιήσεις.

Συγκεντρώσεις και πορείες

Η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και τηςΑΔΕΔΥ έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου