LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Διαμαρτυρία στην Εθνική Οδό με στρατιωτικά Hummer

Οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων βγάζουν στο δρόμο τα πιο εντυπωσιακά από τα προϊόντα τους, για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κρατική εταιρεία. Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν.........................

 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια των Μαλγάρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στην οποία εκτός από τους ίδιους θα παραταχθούν και στρατιωτικά «Hummer», αλλά και πυροσβεστικά οχήματα, που αποτελούν μερικά από τα προϊόντα της ΕΛΒΟ.

Οπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση πάντως, τόσο οι διαδηλωτές όσο και τα οχήματα θα είναι παραταγμένα στις δύο πλευρές της Ε.Ο. και δεν πρόκειται να διακοπεί η κυκλοφορία. Οι εργαζόμενοι θα μοιράζουν στους διερχόμενους οδηγούς ενημερωτικό υλικό.
«Κάποτε δεν είχαμε παραγωγή. Σήμερα έχουμε παραγωγή και δεν έχουμε κεφάλαια για να την “τρέξουμε"», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Γεώργιος Μαυρομάτης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην κατασκευή 309 οχημάτων για τις ΕΔ της Κύπρου, συν κάποιες ανακατασκευές για τον ελληνικό στρατό, που έχουν «παγώσει» λόγω έλλειψης ρευστότητας.
Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι και το γεγονός ότι τον Φεβρουάριο για πρώτη φορά στην ιστορία της επιχείρησης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν καταβλήθηκε εγκαίρως η μισθοδοσία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου