LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Πανέτοιμη η Κρήτη για την υποδοχή των Κινέζων!

Πανέτοιμη είναι η Κρήτη για να υποδεχθεί, σήμερα το μεσημέρι, τους πρώτους περίπου 4.600 Κινέζους, από τους 13.000 συνολικά, που αναμένονται να φθάσουν με δυο πλοία στο λιμάνι του Ηρακλείου από τη Λιβύη, προκειμένου στη συνέχεια να επαναπατριστούν στη χώρα τους.

Οι Κινέζοι θα παραμείνουν μερικές ημέρες στην Κρήτη, έως ότου....................
οργανωθεί η μεταφορά τους με ασφάλεια στην Κίνα, η οποία εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών.
Ολόκληρος ο μηχανισμός της Κρήτης, όπως η Πολιτική Προστασία, το λιμενικό σώμα, η αστυνομία, τα νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ και κάθε εμπλεκόμενη υπηρεσία, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, ενώ στο Ηράκλειο βρίσκονται, ο Κινέζος πρέσβης και κινέζικη αντιπροσωπεία, οι οποίοι έχουν συνεχείς επαφές και συσκέψεις με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τις αρμόδιες αρχές για τον συντονισμό της όλης επιχείρησης.
Ήδη, μέσα σε χρόνο ρεκόρ, άνοιξαν ξενοδοχεία στις περιοχές Αμμουδάρας, Λινοπεραμμάτων Χερσονήσου, Μαλλίων προκειμένου να καταλύσουν εκεί οι Κινέζοι και να απολαύσουν την Κρητική φιλοξενία. Αντιπροσωπεία της κινεζικής πρεσβείας, που επισκέφθηκε χθες τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία, έμεινε απολύτως ικανοποιημένη.
Στο μεταξύ, τα μέτρα ασφαλείας, καθώς και ο σχεδιασμός των δράσεων και ο συντονισμός των δυνάμεων των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων του νησιού, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, το πρωί, στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.

αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου