LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΤΡ.........

Μετρ των διαρρήξεων αποδείχθηκαν τα μέλη σπείρας που εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και είχαν αποκομίσει λεία αξίας άνω των... 52.000 ευρώ.

Ηδη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 19χρονου..................

ημεδαπού και των δύο αλλοδαπών συνεργών του, με καταγωγή από Ρωσία και Γεωργία, οι οποίοι δρούσαν σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη της σπείρας, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, είχαν διαρρήξει συνολικά 16 διαμερίσματα από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2009 έως τα τέλη Μαΐου του 2010. Οι δράστες αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικά είδη, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών, τα οποία μπορούν να πουληθούν γρήγορα. Επίσης, ο 19χρονος, ενεργώντας μόνος του, το ίδιο χρονικό διάστημα, διέρρηξε και έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα χρηματικά ποσά. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, εκτιμάται ότι η συνολική λεία των διαρρηκτών υπερβαίνει τις 52.000 ευρώ.
Από πληροφορίες προκύπτει ότι οι δράστες «χτυπούσαν» διαμερίσματα κυρίως σε Τούμπα και Τριανδρία, ενώ κάποια κρούσματα σημειώθηκαν και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου