LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Κάνω πόλεμο- Ανοίγω τις αποθήκες με τα όπλα

Κάλεσμα σε πόλεμο απηύθυνε ο Μουαμάρ Καντάφι, σε οπαδούς του στην Πράσινη Πλατεία της Τρίπολης. Σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση ο παράφρων ηγέτης που έχει αιματοκυλήσει τη Λιβύη κάλεσε τους συγκεντρωμένους "να προετοιμαστούν για να υπερασπιστούν τη Λιβύη". "Θα πεθάνουμε εδώ, στο έδαφος της Λιβύης. Θα ματαιώσουμε τις ξένες απόπειρες.........

 όπως κάναμε με τον ιταλικό ιμπεριαλισμό", είπε. Η ζωή χωρίς το "πράσινο λάβαρο" είναι "άχρηστη", πρόσθεσε, αναφερόμενος στους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές που έχουν κατεβάσει τη λιβυκή σημαία και την έχουν αντικαταστήσει με εκείνη που χρησιμοποιούνταν πριν από την επανάσταση του 1969.
"Αν χρειαστεί θα ανοίξουμε τις αποθήκες όπλων και θα εξοπλίσουμε όλο το λαό και όλες τις φυλές της Λιβύης", προειδοποίησε ο Καντάφι."Ετοιμαστείτε να πολεμήσετε για τη Λιβύη, ετοιμαστείτε να πολεμήσετε για την αξιοπρέπεια, ετοιμαστείτε να πολεμήσετε για το πετρέλαιο".

"Χορέψτε, τραγουδήστε και προετοιμαστείτε το πνεύμα που έχετε είναι ισχυρότερο από οποιαδήποτε προσπάθεια των ξένων και των εχθρών να μας καταστρέψουν. Ο Μουάμαρ Καντάφι είναι ανάμεσά σας. Στέκω ανάμεσα στο λαό και θα πολεμήσουμε και θα τους σκοτώσουμε αν θέλουν. Δείτε τη δύναμη του λαού. Αυτή είναι η δύναμη του λαού που δεν μπορεί να ηττηθεί".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου