LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυση Σισέ κατά Μαρινάκη

Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ που άρχισε κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή, στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», προσέθεσε σήμερα ο Τζιμπρίλ Σισέ: Ο Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, υπέβαλε μήνυση .................

κατά του προέδρου του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκα, Βαγγέλη Μαρινάκη, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή και παράβαση του Νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού.


Στη μήνυσή του, ο Τζιμπίλ Σισέ τονίζει πως ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που κινδύνεψε σοβαρά η σωματική του ακεραιότητα και μη έχοντας άλλη επιλογή αποφάσισε να υποβάλει μήνυση σε βάρος του κ. Μαρινάκη καθώς και κατά παντός άλλου υπευθύνου. Όπως αναφέρει, ουδέποτε προκάλεσε με πράξεις, λόγια ή με συμπεριφορές τους ποδοσφαιριστές ή τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας καθώς για αυτόν το ποδόσφαιρο είναι άθλημα και όχι πόλεμος.


Καταγγέλει ρατσιστική συμπεριφορά
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ κάνει λόγο στη μήνυσή του για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπό του από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και κατηγορεί τον κ. Μαρινάκη ότι είχε απέναντί του ειρωνική και υβριστική συμπεριφορά.
Αποκορύφωμα της συμπεριφοράς αυτής, σύμφωνα με τη μήνυση, ήταν η δήλωση του κ. Μαρινάκη ότι «αν θέλει (σσ: ο Σισέ) να φύγει χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να το κάνει. Όλα τα άλλα είναι μικρότητες».
Η δήλωση αυτή του κ. Μαρινάκη, όπως επισημαίνει ο ποδοσφαιριστής ήταν μειωτική και απαξιωτική για την προσωπικότητα και τον ανδρισμό του και πυροδότησε ακόμη περισσότερο τα πνεύματα.
Γίνομαι περίγελος

«Ορμώμενος από μια αποσπασματική ενδυματολογική-στυλιστική επιλογή μου, με εμφάνισε ότι δήθεν φοράω φούστες, εννοώντας προφανώς ότι ως άνδρας δεν φοράω παντελόνια, αμφισβητώντας έτσι τον ανδρισμό μου… με συνέπεια από τότε, οπουδήποτε και αν εμφανίζομαι δημοσίως, να χλευάζομαι, να γίνομαι περίγελος και αντικείμενο περιφρονητικών σχολίων σε σχέση με την ανδρική μου υπόσταση», αναφέρει στη μήνυσή του ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου