LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

"Αποστολή εξετελέσθη"

Αφίχθηκε και το τρίτο C-130 στο Ελευθέριος Βενιζέλος και ολοκληρώθηκε κατ'αυτό τον τρόπο με απόλυτη επιτυχία μια δύσκολη αποστολή για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια σε ΓΕΑ και ΓΕΕΘΑ, δεδομένων των μεγάλων δυσκολιών.......................
που υπήρχαν (προσγείωση σε άγνωστα αεροδρόμια, κίνδυνος να κτυπηθούν από τις αντιμαχόμενες παρατάξεις, δυσκολία συγκέντρωσης των Ελλήνων κλπ). Ειδικά το πλήρωμα του τρίτου C-130, που πέταγε όλη ημέρα επάνω από την Λιβύη και αποπροσγειώθηκε σε δύο αεροδρόμια τα πήγε πολύ καλά.

Προσγειώθηκε στο Ε. Βενιζέλος στις 00:27 το 2ο C-130 με τον τραυματισμένο διπλωματικό υπάλληλο Γιάννη Πυρόβολο ο οποίος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και σε 45 λεπτά αναμένεται η άφιξη του τρίτου C-130 που έρχεται με 59 άτομα από την Σύρτη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές μεταξύ των 83 Ελλήνων που φέρνει πίσω στην Ελλάδα το δεύτερο αεροσκάφος βρίσκεται ένας τραυματισμένος Έλληνας διπλωματικός υπάλληλος ο οποίος δέχτηκε δυο σφαίρες στον ώμο και το πόδι κατά τη διάρκεια των ταραχών.
Ο διπλωματικός υπάλληλος τραυματίστηκε λίγο πριν την άφιξη του ελληνικού αεροσκάφους, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Στο ίδιο αεροσκάφος επιβαίνει και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ.Δόλλης. Το τρίτο C-130 από τη Σύρτη αναμένεται σε 45 λεπτά περίπου μεταφέροντας 59 άτομα.

αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου