LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Άγρια καταδίωξη στη Θεσπρωτία - 28χρονος μερέφερε 121 κιλά χασίς

Στη γέφυρα Ράγιου Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν 28χρονο Αλβανό, για μεταφορά ναρκωτικών με το αυτοκίνητό του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα, με κατεύθυνση ...................
προς την Ηγουμενίτσα. Σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ο οδηγός δεν σταμάτησε κι ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη και στην γέφυρα Ράγιου Θεσπρωτίας, με τη συνδρομή κι άλλων αστυνομικών, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο οδηγός του. Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν, στον χώρο αποσκευών και της καμπίνας επιβατών, πέντε σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους περίπου 121 κιλών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας και το αυτοκίνητο κατασχέθηκε. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
- Στο μεταξύ και στα Γιάννινα συνελήφθη ένας αλλοδαπός, γιατί σε έλεγχο που του έγινε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκε στην κατοχή του, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 700 γραμμαρίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου