LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Eχουν διανεμηθεί οι φωτογραφίες των κακοποιών


Την ταυτότητα των δύο αλλοδαπών ληστών που βιάζουν τα θύματά τους, λίγο πριν τους αφαιρέσουν χρήματα και τιμαλφή κατάφεραν να επιβεβαιώσουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.Πρόκειται για αλλοδαπούς οι οποίοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και ήδη οι φωτογραφίες τους έχουν διανεμηθεί στους αστυνομικούς που έχουν στήσει μπλόκα για τη σύλληψή τους............

Το αυτοκίνητο των ληστών εντοπίστηκε στη Λαμία και ήδη στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών από την Αχαΐα που το εξετάζει. Είναι το ΙΧ του ζευγαριού που έπεσε στα χέρια των δραστών στην περιοχή στα Σέλλα  στην Πάτρα.

Τα δύο περιστατικά, που διαπράχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, στις περιοχές Σελλά και Αλισσός, φαίνεται ότι έχουν κοινό παρονομαστή.

Η δράση του κοντού και εύσωμου και του ψηλού και ξανθού, που φέρονται να είναι τα χαρακτηριστικά των δύο δραστών, ξεκίνησε από την περιοχή του Αλισσού. Οι δύο δράστες, που είναι αλλοδαποί, όπως προκύπτει από τις περιγραφές των θυμάτων σε σχέση με την ομιλία τους, φορώντας κουκούλες μπήκαν αρχικά σε σπίτι στον Αλισσό όπου βρίσκονταν 22χρονη κοπέλα με κάποιον φίλο της. Την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι οι δράστες, επέστρεψαν και τα άλλα μέλη της οικογένειας χωρίς όμως να αντιληφθούν τους εισβολείς. Οι τελευταίοι έπιασαν και έδεσαν όλα τα μέλη της οικογένειας και στη συνέχεια βίασαν την κοπέλα στον άλλο όροφο του σπιτιού.
Λίγο αργότερα, οι δυο δράστες αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο του ζευγαριού υποχρέωσαν τον 50χρονο άνδρα να βγει στο δρόμο και στη συνέχεια οδήγησαν το ζευγάρι σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά. Εκεί βίασαν την 50χρονη γυναίκα, μπροστά στα μάτια του άνδρα τον οποίο, αφού είχαν  ξεγυμνώσει, τον είχαν δέσει στον κορμό ενός δέντρου απ’ όπου και παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν!
Σε όλη την διαδρομή είχαν βάλει τον 50χρονο στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου του! Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Οι δυο ληστές – βιαστές εγκατέλειψαν το ζευγάρι δεμένο έως ότου η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Επίσης διερευνάται εάν πρόκειται για τα ίδια άτομα που δολοφόνησαν έναν 44χρονο υπάλληλο πρατηρίου, τις πρώτες βραδινές ώρες της Κυριακής, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού. Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άτομα με κλεμμένο αυτοκίνητο που είχε πινακίδες Αχαΐας, σταμάτησαν στο βενζινάδικο και ζήτησαν από τον 44χρονο υπάλληλο του πρατηρίου τις εισπράξεις, υπό την απειλή καλάσνικοφ. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι δράστες πυροβόλησαν τον 44χρονο, που βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Στην περιοχή της Λαμίας βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχουν στηθεί μπλόκα σε όλα τα σημεία που οδηγούν στη Λαμία, τη Λάρισα και την Καρδίτσα.
Οι δύο κακοποιοί, σύμφωνα με την αστυνομία  εμπλέκονται σε πάνω από 15 περιπτώσεις ληστειών και βιασμών, σε Αχαϊα, Κορινθία και Φθιώτιδα, ενώ δεν αποκλείεται να είναι οι δράστες της δολοφονίας του βενζινοπώλη στη Δομοκό χθες το βράδυ.


Πηγή:pelop.gr/ thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου