LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Aνακοίνωση ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη του δράστη στην Ξανθη

ξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η υπόθεση της ανθρωποκτονίας 34χρονης ημεδαπής που διαπράχθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (27.12.2012), στην πόλη της Ξάνθης.
Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 27χρονος , ο οποίος, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας και .............


κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε αρχικά και προσήχθη χθες το βράδυ στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ενώ συνελήφθη στη συνέχεια, καθώς εξεταζόμενος ομολόγησε τις πράξεις του.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού.
Ειδικότερα, ο 27χρονος δράστης, πρώτες πρωινές ώρες χθες, προσέγγισε την 34χρονη, η οποία επέστρεφε στην οικία της, ύστερα από νυχτερινή έξοδο και ασκώντας σωματική βία ασέλγησε σε βάρος της και την κακοποίησε σεξουαλικά. Στη συνέχεια, την χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι της και την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό (βενζίνη). Παράλληλα προκάλεσε φωτιά και αφού αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε διάφορα έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο, τράπηκε σε φυγή.
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του δράστη, μεταξύ άλλων, βρέθηκε το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο που της είχε αφαιρέσει.
Σημειώνεται ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις απόπειρας βιασμού και κλοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου