LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Tον ανάγκασαν να μπει στο αυτοκίνητο....


Άγνωστοι έστησαν καρτέρι και λήστεψαν ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στη Λαμία. Τον ανάγκασαν να μπει στο αυτοκίνητο τους και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο. Το περιστατικό συνέβη, γύρω στις 10:30 χθες το βράδυ, μόλις ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, που βρίσκεται επί της οδού Στυλίδος, στο ύψος της Μεγάλης Βρύσης στη Λαμία, έκλεισε το μαγαζί και ετοιμαζόταν να πάει στο σπίτι του.Οι τρεις δράστες, που παρακολουθούσαν μέσα από το αυτοκίνητο, τον απείλησαν και τον ανάγκασαν να μπει...........

 στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια πήγαν λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω και συγκεκριμένα κάτω από τη γέφυρα της εθνικής οδού, κοντά στους "Πελαργούς".
Εκεί σταμάτησαν και τον ανάγκασαν να τους δώσει τις εισπράξεις της ημέρας και αφού του πήραν και το κινητό τον εγκατέλειψαν.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 2.000 ευρώ, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν χρησιμοποίησαν βία για να πάρουν τα χρήματα.
Ο ιδιοκτήτης σοκαρισμένος επέστρεψε με τα πόδια στο μαγαζί και ειδοποίησε την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί αναζητούν ένα μωβ Ι.Χ. αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν οι ληστές, από τον παράδρομο της εθνικής, προς Λάρισα.
ΠΗΓΗ:lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου