LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Τραγωδία στην Ανθούσα


Μία οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από το θάνατο μίας 82χρονης γυναίκας στην Ανθούσα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σήμερα το απόγευμα μέσα σε φρεάτιο στην αυλή του σπιτιού της.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 50χρονος γιος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να ...........
σκότωσε τη μητέρα του. Συγκεκριμένα, εχθές και ενώ τα ίχνη της ηλικιωμένης είχαν εξαφανιστεί, ο 50χρονος παρουσίασε έξαρση και συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι και τον μετέφεραν σε ψυχιατρική κλινική, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Τελικά, η 82χρονη εντοπίστηκε σήμερα νεκρή στο φρεάτιο, όπου πιθανότατα ο δράστης την έριξε, αφού πρώτα την στραγγάλισε. Όπως ανέφεραν γείτονες στην αστυνομία, ο 50χρονος είχε συχνά ξεσπάσματα βίας εναντίον της μητέρας του. 
Ειδικότερα, η άτυχη 82χρονη αγνοούνταν τις τελευτάιες 3- 4 ημέρες και τελικά εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο βόθρο που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε με μία θηλιά στο λαιμό της και όπως όλα δείχνουν πρώτα την έπνιξαν και στη συνέχεια την πέταξαν στο βόθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου