LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

400.000 η λεία των δραστών


Με την απειλή πως θα ανατινάξουν τους πάντες και τα πάντα με τη χειροβομβίδα που κρατούσαν στα χέρια τους, εισέβαλαν στο εσωτερικό του υποκαταστήματος της Eurobank σήμερα το μεσημέρι οι τέσσερις, τελικά, δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό που συνδέει την Ακράτα με την Αιγείρα.
Η ληστεία σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι. Οι τέσσερις δράστες ............


είχαν κρύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες ενώ φορούσαν και γάντια για να μην αφήσουν το παραμικρό ίχνος πίσω τους.
Εκτός από τη χειροβομβίδα, κρατούσαν στα χέρια τους και όπλα, και συγκεκριμένα πιστόλια και απείλησαν τους υπαλλήλους που εκείνη την ώρα ολοκλήρωναν τις τελευταίες συναλλαγές.
Ζήτησαν από τους ταμίες να βάλουν όσα χρήματα είχαν μπροστά τους, ενώ ανοίχθηκε και το χρηματοκιβώτιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, το περίεργο και μυστήριο στην όλη υπόθεση και στο συγκεκριμένο «χτύπημα» είναι πως οι υπάλληλοι και κυρίως οι υπεύθυνοι της Τράπεζας δεν πάτησαν ποτέ το μπουτόν του συναγερμού που ηχεί κατευθείαν στην Αστυνομία προκειμένου να τους ενημερώσει…
Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους και έχει κατέβει από τα κεντρικά της Αθήνας, ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διερευνήσει τη συγκεκριμένη ληστεία και κυρίως το γιατί δεν μπόρεσε να ηχήσει ή δεν ήχησε ο εσωτερικός συναγερμός.
Όπως αναφέρουν πάντως πηγές στο PatrasTimes η λεία των δραστών, αν και ακόμα επίσημα δεν έχει δοθεί το ακριβές ποσό των χρημάτων, φαίνεται πως ξεπερνά κατά πολύ τις 400.000 ευρώ.
Από την Αστυνομία πάντως συνεχίζονται οι έρευνες σε όλη την περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών και κυρίως του μέσου διαφυγής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου