LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Έδεσαν οικογένεια χειροπόδαρα και τη λήστεψαν


Αντιμέτωπα με τρεις ληστές ήρθαν χθες βράδυ, παραμονή Χριστουγέννων, τα μέλη μιας οικογένειας που είχαν πάει στο εξοχικό τους στην περιοχή του Κουρλαμπά στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας προκειμένου να περάσει λίγες γιορτινές ημέρες.
Γύρω στις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας, τρία άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες............


 του PatrasTimes.gr κρατώντας όπλο εισέβαλαν στο σπίτι και έδεσαν με αυτοκόλλητες ταινίες χειροπόδαρα το ανδρόγυνο και την κόρη τους, αφού τους κάθισαν σε καρέκλες.
Για περισσότερη από μία ώρα οι ληστές ερευνούσαν τα εσωτερικά δωμάτια του εξοχικού και τελικά βρήκαν και αφαίρεσαν κοσμήματα, τιμαλφή καθώς και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.
Λίγη ώρα αργότερα, η οικογένεια κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία για το περιστατικό, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr, και εκεί παρουσιάστηκε ένα ακόμη πρόβλημα.
Εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων σε έμψυχο δυναμικό, ιδίως στα περιφερειακά Αστυνομικά Τμήματα, όπως είναι η Χαλανδρίτσα, πολλές φορές δεν μπορούν να γίνουν ούτε καν καταγραφές απλών κλοπών και διαρρήξεων, πόσο μάλλον όταν θα πρέπει να σπεύσουν για ένα τέτοιο περιστατικό ή ακόμα όταν κινδυνεύει η ζωή κάποιων πολιτώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου