LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Δεν υπάρχουν λόγια

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Ξάνθης παρακολουθεί τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ξετυλίγοντας το κουβάρι γύρω από το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε πυλωτή οικοδομής λίγα μόλις μέτρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Η 27η Δεκεμβρίου στιγματίστηκε από το φρικτό έγκλημα που προκλήθηκε από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες οι οποίοι σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία προσπάθησαν να βιάσουν την 34χρόνη, η οποία επέστρεφε από τη νυχτερινή της διασκέδαση, ενώ ακολούθως την πυρπόλησαν καίγοντάς την ζωντανή στην πυλωτή της οικοδομής στην οποία διαμένουν οι γονείς της.

Γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα της  Πέμπτης ....

γείτονες ακούγοντας τις φωνές και βλέποντας τις φλόγες κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία και κατέφτασε στο σημείο, με τους πυροσβέστες να θεωρούν πως πρόκειται για κάποια πυρκαγιά που ξέσπασε στον χώρο, ωστόσο ήρθαν αντιμέτωποι με το μερικώς απανθρακωμένο πτώμα της 34χρόνης.

Αμέσως κλήθηκε η  Αστυνομία η οποία κατέφτασε στο σημείο, διενεργώντας έρευνες και επιχειρώντας να ρίξουν φως στις σκοτεινές πτυχές του φρικτού εγκλήματος. Το σώμα της 34χρόνης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου παραγγέλθηκε νεκροψία νεκροτομή.

Η νεαρή, άγαμη, κόρη γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης, διαμένει στη Θεσσαλονίκη ενώ βρισκόταν στην Ξάνθη για τα Χριστούγεννα. 
Από τις έως τώρα πληροφορίες προκύπτει ότι η άτυχη κοπέλα δέχθηκε επίθεση ενώ επέστρεφε σπίτι της τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ οι δράστες της αποτρόπαιης αυτής πράξης φέρεται πως ασκώντας βία στην 34χρόνη επιχείρησαν να ασελγήσουν σωματικά στην ίδια ενώ λίγο αργότερα την περιέλουσαν με βενζίνη, την οποία πιθανώς αφαίρεσαν από σταθμευμένες μοτοσικλέτες στην πυλωτή της οικοδομής, καίγοντας την ζωντανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου