LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

"Γιατί τον πατάτε αφού τον έχετε συλλάβει''

Μια ερώτηση έφθανε για να συλληφθεί 40χρονος πολίτης. "Γιατί τον πατάτε αφού τον έχετε συλλάβει;", ρώτησε ο άνδρας τους αστυνομικούς που είχαν περάσει χειροπέδες σε έναν μετανάστη στον Κολωνό.Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21 Ιουλίου, γύρω στα μεσάνυχτα, όπως ..................


αναφέρει η εφημερίδα "Έθνος". Ο 40χρονος άνδρας είναι υπάλληλος του ΟΑΕΔ και πατέρας ενός παιδιού δύο ετών. Την ώρα του περιστατικού κατέβηκε από το σπίτι του, επειδή άκουσε φασαρία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είδε τέσσερις-πέντε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να έχουν συλλάβει έναν μετανάστη και του έχουν φορέσει χειροπέδες. Ένας αστυνομικός, ωστόσο, εξακολουθούσε να τον πατάει στην κοιλιά.
Ο 40χρονος ρώτησε τον αστυνομικό γιατί τον πατάει αφού τον έχει συλλάβει. Τότε οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με τις κατηγορίες της "ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης", της "αντίστασης κατά της αρχής" και της "απόπειρας ελευθέρωσης κρατουμένου". Ο άνδρας τελικά βρέθηκε να κατηγορείται και για συνέργεια σε ληστεία.
Η εισαγγελέας σχημάτισε κοινή δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού, ο οποίος ομολόγησε ότι έκλεψε μία τσάντα και κατά του 40χρονου για απλή συνέργεια σε ληστεία.
Ο 40χρονος κινδυνεύει να τεθεί σε διαθεσιμότητα, αφού η παραπομπή και μόνο δημοσίου υπαλλήλου για κακουργηματική πράξη συνεπάγεται αυτοδικαίως τη θέση του σε προσωρινή αργία μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσής του.
Για το θέμα αυτό θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, στις 13:00, στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου