LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Στο έλεος των κακοποιών η Πάτρα

Αχαΐα:  «Μαύρα» Χριστούγεννα …  Ληστείες, διαρρήξεις, μικροκλοπές – «Ξαναχτύπησαν» σε Ιερό Ναό «Πλούσιο» το αστυνομικό δελτίο του τριημέρου των ΧριστουγέννωνΟι διαρρήκτες κι οι ληστές δεν έχουν αργία, ίσα – ίσα που εκμεταλλεύονται τις γιορτινές μέρες. Δύο ένοπλες ληστείες , διαρρήξεις και μικροκλοπές καταγράφηκαν αυτές τις ημέρες, ενώ υπάρχουν εκτιμήσεις ότι τα περιστατικά ενδεχόμενα να αυξηθούν, καθώς αρκετοί αυτές τις ημέρες μετακινούνται και λείπουν από το σπίτι τους.
Την ίδια ώρα η αστυνομία λόγω ελλείψεων σε προσωπικό και μέσα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει .....



στις αυξημένες ανάγκες και πολίτες δηλώνουν ότι αισθάνονται απροστάτευτοι.
ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ
Μια οικογένεια από την Χαλανδρίτσα, είδε το χάρο με τα μάτια της το  βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων. Το τελευταίο πράγμα που θα περίμεναν να δουν τα μέλη της, οι δύο γονείς και η κόρη τους ήταν τρεις τύπους να εισβάλλουν ένοπλοι και να τους λένε "χέρια ψηλά".
Οι τρεις ληστές άρπαξαν τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι, περίπου 700 ευρώ (χρήματα και χρυσαφικά) και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας πίσω τους τον πανικό. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε αλλά χωρίς να καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες που είχαν βγάλει...φτερά.
Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια είχε πάει στο εξοχικό της στην περιοχή του Κουρλαμπά για να περάσει λίγες γιορτινές ημέρες. Το περιστατικό συνέβη στις 8.30 το βράδυ και οι δράστες έδεσαν με αυτοκόλλητες ταινίες χειροπόδαρα το ανδρόγυνο και την κόρη τους, αφού τους κάθισαν σε καρέκλες.
Για περισσότερη από μία ώρα οι ληστές ερευνούσαν τα εσωτερικά δωμάτια του εξοχικού για να βρουν χρήματα και χρυσαφικά.
ΧΤΎΠΗΣΑΝ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ
Το πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται  μετά τη διασταύρωση της Κάτω  Αχαϊας στη Νέα Εθνική Πατρών - Πύργου, έβαλαν στο μάτι άγνωστοι και ...χτύπησαν πριν στις 8 περίπου το βράδυ της παραμονής ,για να κάνουν τα δικά τους....Χριστούγεννα. Οι δράστες που όπως λένε οι πληροφορίες ήταν τρεις, επιτέθηκαν στους υπαλλήλους κρατώντας αιχμηρά  αντικείμενα, άρπαξαν άγνωστο προς στιγμή  χρηματικό ποσό  και διέφυγαν με ένα σκούρο αυτοκίνητο.
ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΝΑΟ
Αυξάνονται οι διαρρήξεις σε βάρος Ιερών Ναών της Πάτρας. Μετά την Παντάνασσα και τον Αγία Αλεξιώτισσα,  σειρά πήρε σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων, ο Ιερός Ναός της Ζωοδόχου Πηγής στην Πάτρα, όπου άγνωστοι αφαίρεσαν τάματα και χρήματα από το παγκάρι.
ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
‘Έναν απρόσκλητο επισκέπτη βρήκαν μέσα στο σπίτι τους , ανήμερα τα Χριστούγεννα, οι ιδιοκτήτες του. Ένας ανήλικο ΡΟΜΑ είχε βρει τα κοσμήματα και τα κρατούσε στο χέρι όταν μπήκαν οι ιδιοκτήτες στο σπίτι τους και τον έπιασαν στα πράσα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5 μ.μ. προχθές, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα.
ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ
Επίθεση από τρεις ρομά δέχθηκε σήμερα το πρωί ανήλικο που περπατούσε στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις ρομά του άρπαξαν τον χρυσό σταυρό που φορούσε ενώ ένας από αυτούς χτύπησε το παιδί, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά.
Η τοπική αστυνομία που ενημερώθηκε για το συμβάν προσπάθησε να εντοπίσει τους δράστες χωρίς όμως να τα καταφέρει.
ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ
Τα χρήματα που είχαν μαζέψει τα παιδιά από τα κάλαντα, άρπαξαν το πρωί της παραμονής Χριστουγέννων, στην περιοχή της Αγυιάς. Θύματα, σύμφωνα με πληροφορίες, τρία μικρά παιδιά που έλεγαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στη γειτονιά και δράστες, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στην αστυνομία, δύο ανήλικοι ρομά.
Οι τελευταίοι φαίνεται ότι παρακολούθησαν τα παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα και όταν βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία τα στρίμωξαν σε μία πυλωτή πολυκατοικίας και τους υποχρέωσαν να τους παραδώσουν τα χρήματα που είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν και τα οποία δεν υπερβαίνουν τα 40 ευρώ.
Τα θύματα φώναξαν για βοήθεια αφού οι επίσης ανήλικοι δράστες απομακρύνθηκαν και περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου