LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

(1.305) αλλοδαποί επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους το μήνα Νοέμβριο


Στο πλαίσιο της επιχείρησης για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, (1.305) αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, το μήνα  Νοέμβριο 2012.Ειδικότερα (585) αλλοδαποί επεστράφησαν με μέριμνα........

 της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, οι οποίες εκτελέστηκαν από το Τμήμα Απελάσεων .
Ενδεικτικά, ο μεγαλύτερος αριθμός επιστροφών πραγματοποιήθηκε με προορισμό το Πακιστάν (113 άτομα), την Αλβανία (102 άτομα), την Κίνα (70 άτομα) και το Μπαγκλαντές (56 άτομα).
Η επιστροφή των αλλοδαπών στις χώρες καταγωγής τους έγινε με εθνικές πτήσεις charter και τακτικές πτήσεις από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, Βουλγαρίας και Τουρκίας επεστράφησαν οδικώς, με μέριμνα της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.
Το ίδιο χρονικό διάστημα (Νοέμβριος), πέρα από τις παραπάνω επιστροφές η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής διαχειρίστηκε διοικητικά την επιστροφή στις χώρες καταγωγής τους, άλλων (720) αλλοδαπών, σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ).
Με τις επιστροφές του μηνός Οκτωβρίου, ο συνολικός αριθμός των αλλοδαπών που επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, από τον περασμένο Αύγουστο, ανέρχεται σε (4.971) άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου