LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

 Στην Καλλιθέα, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, πυροβόλησαν (1) φορά στον αέρα για εκφοβισμό και αφαίρεσαν άγνωστο ..........

μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στο Κορωπί, συμβολή των οδών Αριστείδου και Γκινοσάτη, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε s/m και με την απειλή πολεμικού τυφεκίου - Kalashnikov και πιστολιού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Στην Αθήνα, οδός 3ης Σεπτεμβρίου, συνελήφθη αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν και αναζητείται άγνωστος συνεργός του, γιατί εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας αλλοδαπού και αφού τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στα χέρια, αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν χρηματικό ποσό.
Στο Ν. Φάληρο, οδός Γιαννόπουλου, άγνωστος δράστης εισήλθε σε ξενοδοχείο, και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στην Αθήνα, οδός Κεραμεικού, συνελήφθη αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, γιατί εισήλθε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, όπου διέμενε ζευγάρι αλλοδαπών, υπηκόων Κίνας και αφού τους έδεσε με πανιά και τους τραυμάτισε με σπαθί, αφαίρεσε χρηματικό ποσό, τιμαλφή και (1) Η/Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου