LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πρωτοφανείς στιγμές «αστυνομοκρατίας»

Το ξενοδοχείο είναι απροσπέλαστο, ακόμη κι από πελάτες του, καθώς έχουν αποκλειστεί και οι δύο είσοδοι με δύο κλούβες των ΜΑΤ, ενώ η είσοδος απαγορεύεται για όλους, πλην όσων είναι γραμμένοι στη σχετική λίστα. Στον ίδιο κανόνα υπάγονται ακόμη … και οι δημοσιογράφοι!

Μπροστά από τη μία κλούβα των ΜΑΤ, πάντως, έχουν ήδη «παραταχθεί» εργαζόμενοι .................


στο Βενιζέλειο νοσοκομείου, ενώ μπροστά από τη δεύτερη κλούβα έχουν συγκεντρωθεί μέλη του ΠΑΜΕ.

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τίθενται σε ισχύ μετά το θερμό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε την τελευταία φορά που βρέθηκε στο Ηράκλειο ο Υπουργός (δείτε εδώ τί είχε συμβεί), ενώ παράλληλα εκτιμάται ότι η ατμόσφαιρα είναι επιπλέον τεταμένη λόγω των «φρέσκων» μέτρων, καθώς η σημερινή επίσκεψη Λοβέρδου είναι η πρώτη μετά το Μνημόνιο ΙΙ!

Ο αναπάντεχος αποκλεισμός των δημοσιογράφων από τη σύσκεψη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ενώ χρειάστηκε τελικά η μεσολάβηση του ειδικού συμβούλου του Θ. Καρούντζου, Στέφανου Μαρκουλάκη, ο οποίος «άναψε» το πράσινο φως για να επιτραπεί η είσοδος στους δημοσιογράφους που «καλύπτουν» την επίσκεψη Λοβέρδου στο Ηράκλειο και τη σύσκεψη για την Υγεία.

Η προκλητική συμπεριφορά… από το πρωί φαίνεται!
Η πρωτοφανής συμπεριφορά, όπως εκδηλώνεται στο Ηράκλειο με τα αστυνομικά μέτρα, ξεκίνησε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας, όπου ο Υπουργός και η συνοδεία του προκάλεσαν την καθυστέρηση πτήσης (αλλά και το κοινό αίσθημα).

Σύμφωνα με το fimotro, η πτήση 314 της Aegean, με την οποία έφθασε στην Κρήτη ο Ανδρέας Λοβέρδος και η 6μελής συνοδεία του, καθυστέρησε 20 λεπτά να αναχωρήσει από την Αθήνα για το Ηράκλειο, καθώς όλοι οι επιβάτες έπρεπε να περιμένουν τον υπουργό και τους συνοδούς του να επιβιβαστούν, και μάλιστα (εν μέσω κρίσης) στη Business class!



cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου