LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Εξιχνιάστηκαν δύο δολοφονίες

Εξιχνιάσθηκαν από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι ανθρωποκτονίες του 40χρονου αλλοδαπού, υπήκοου Αλβανίας, που έλαβε χώρα την 08.45 ώρα της 10-7-2010, μέσα σε περίπτερο, στην οδό Αχαρνών και του 24χρονου αλλοδαπού, υπήκοου Αλβανίας, την 07.45 ώρα της ιδίας ημέρας, εντός οχήματος..................

 στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός, στο παράδρομο της Λεωφ. Κηφισού, στο Περιστέρι.

Δράστης της ανθρωποκτονίας του πρώτου, είναι 27χρονος Αλβανός υπήκοος, κρατούμενος στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Θεσσαλονίκης και του δεύτερου δύο επίσης Αλβανοί υπήκοοι, ηλικίας 26 και 33 ετών.
Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι οι δράστες των δύο ανθρωποκτονιών, πρώτες πρωινές ώρες της 10-7-2010, διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο, εντός καταστήματος-BAR και έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους στο τέλος της οδού Αχαρνών. Ο 26χρονος και ο 33χρονος επιβαίνοντας σε μοτοσυκλέτα εντόπισαν επί της Λεωφ. Κηφισού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις ομοεθνείς του 27χρονου, τους οποίους είχε καλέσει για βοήθεια και πυροβόλησαν τραυματίζοντας θανάσιμα τον 24χρονο. Ο 27χρονος δράστης, αφού ενημερώθηκε για την επίθεση που είχαν δεχθεί οι φίλοι του, καθώς και την δολοφονία του ενός από αυτούς, ως αντίποινα πήγε στο περίπτερο επί της οδού Αχαρνών 252, όπου γνώριζε ότι εργαζόταν το 40χρονο θύμα (θείος του 26χρονου δράστη) και τον πυροβόλησε μία φορά, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Την 8-10-2010, Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο δράστη στη περιοχή της Παραλίας Κατερίνης, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, πράξεις που έλαβαν χώρα βραδινές ώρες της 19-12-2009, έναντι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, σε βάρος δύο Αλβανών υπηκόων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου