LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Τον σκότωσαν επειδή τους αναγνώρισε

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία του άγνωστου άνδρα, που βρέθηκε τεμαχισμένος την 4-1-2011 στο Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων και την 5-1-2011 σε διαμέρισμα στη Λ. Κηφισίας, στους Αμπελόκηπους. Το θύμα όπως εξακριβώθηκε είναι 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν.

Δράστες είναι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 22, 26 και 34 ετών. Το κίνητρο του εγκλήματος ήταν αρχικά οικονομικό, καθώς τον απήγαγαν .................
και απαίτησαν λύτρα, για την απελευθέρωσή του, από τον πατέρα του στο Πακιστάν. Επειδή το θύμα γνώριζε τους δράστες και είχε σκοπό να τους καταγγείλει, αυτοί τον δολοφόνησαν και τεμάχισαν το πτώμα για να αποκρύψουν τα στοιχεία. Στη συνέχεια πέταξαν μέλη του πτώματος σε κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα την 4-1-2011 να βρεθεί το κεφάλι και τα κάτω άκρα στο Χ.Υ.Τ.Α. Άνω Λιοσίων. Την επόμενη ημέρα βρέθηκε το υπόλοιπο σώμα, στο προαναφερόμενο διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους, όπου τον κρατούσαν, ύστερα από κατάσβεση της φωτιάς, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που οι δράστες είχαν βάλει για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου