LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Διώχνει ο δήμος τα ΤΑΕ από τ' Ανώγεια!

Να εκκενώσει το χώρο που είχε παραχωρηθεί, ζητά ο δήμος Ανωγείων από το ΤΑΕ Μυλοποτάμου, με σχετικό "τελεσίγραφο" που απέστειλε στο ΤΑΕ.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική ηγεσία της Αστυνομίας αφού δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος φιλοξενίας της υπηρεσίας στην περιοχή του ορεινού Μυλοπόταμου.
Αστυνομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι η έξωση αποσκοπεί .................

στην απομάκρυνση των ειδικών φρουρών από την περιοχή λόγω της αντιπαλότητας που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και την Αστυνομία με αφορμή συγκεκριμένες έρευνες σε σπίτια και σε αυτοκίνητα ντόπιων.

«Δεν μας θέλουν και επιδιώκουν να φύγουμε από τα πόδια τους» σχολιάζουν στην «Πατρίδα» αστυνομικοί. «Σκοπός τους είναι να μην περιπολούμε στην περιοχή για να μην τους ελέγχουμε άμεσα. Άλλες περιοχές εκλιπαρούν για την αστυνόμευση και πιέζουν για να έχουν κάποια αστυνομική υπηρεσία και στ' Ανώγεια δεν μας θέλουν και μας κάνουν έξωση; Άραγε γιατί;».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης, τόνισε ότι το συγκεκριμένο κτίριο παραχωρήθηκε για την προσωρινή στέγαση του ΤΑΕ Μυλοποτάμου με απόφασημτου Δημοτικού Συμβουλίου και όπως λέει, ήταν γνωστό από την αρχή το χρονοδιάγραμμα.
Στο συγκεκριμένο χώρο ο δήμος προγραμματίζει να φιλοξενήσει διάφορες δράσεις και χρειάζεται το κτίριο καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να προβεί στην αγορά άλλου ακινήτου.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου